torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Louhos!

Käväisin aamulla töihin mennessäni putkiremonttityömaalla valitsemassa saumauslaastin värin. Vaaleanruskeisiin lattialaattoihin ei oikein tuntunut löytyvän mieleistä väriä. Yksi laasteista oli vaaleanruskea, mutta ei kuitenkaan ihan samansävyinen kuin mitä laatat ovat. Muutenkin vaaleanruskea laasti yhdistettyinä vaaleanruskeisiin laattoihin olisi ollut vähän tårta på tårta. Mutta muut laastit olivat väriltään erisävyisiä harmaita aivan vaaleasta aina tummanharmaaseen asti. Harmaa laasti ja ruskeat laatat... Ei kuulostanut eikä näyttänyt hyvältä.

Mutta päädyin kuitenkin lopulta aivan vaaleaan harmaaseen. Likaantuvathan saumat kuitenkin nopeasti.

Kävin samalla kurkistamassa asuntoon. Remontti oli alkanut täydellä teolla ja kylppärin seinistä oli nyt viety jo laatatkin. Koko kylppäri näytti kaamealta louhokselta, seinissä oli vain betonia ja harkkoja, katossa samoin, lattiassa oli suuria koloja betonilohkareiden lomassa. Siinä, missä joskus oli ollut kylpyamme, oli nyt ammottava monttu. Työnjohtaja vilkaisi ilmettäni ja lohdutti sanomalla, että tästä suunta on vain ylöspäin...

3 kommenttia:

Halo Efekti kirjoitti...

Tuli tästä vaan mieleen kun me käytiin silloin 3-vuotiaan tyttäreni kanssa katsomassa ekaa asuntoamme joka oli ei ollut vielä valmistunut (uusi talo). Sanoin pikkuneidille että me muutetaan kohta tänne asumaan. Neiti oli valmis kuin lukkari sotaan ja totesi reippaasti paljaalla elementillä olevasta asunnosta: "Kiva luola".

Pintaremontti kirjoitti...

Arvaan, että kyseessä on Kissamau? Kommentti osoittaa mahtavaa ja lujaa asennetta!

Meillä käy tuon sohvahomman kanssa varmaan juuri kuten teilläkin - ensimmäiset viikot ollaan ilman. Tykkäisin ensin nähdä seinät maalattuina, jotta pystyisin paremmin arvioimaan että minkä värinen sohva sinne käy. Olen aika huono mielikuvittelemaan näitä asioita...

Halo Efekti kirjoitti...

Kissamauhan se siis oli, tämä ainoa perilliseni.

Tästä blogistasi oli muuten sekin ilo että minäkin aloin suunnitella miten meidän taloa voisi kohentaa näin kevään korvalla. No, tietysti isolla rahalla ja ammattilaisten toimesta se kyllä onnistuisi, mutta nyt aattelinkin sellaista mitä saisi aikaan pienellä budjetilla, omin voimin ja ilman evakkoon lähtemistä : )