keskiviikkona, elokuuta 29, 2007

Syyspuuhia

Voittoni Haloefektin blogin kyselyarvonnassa saa omatuntoni hiukan pistelemään. Tämän blogin päivitys on jäänyt aika vähälle. Toisaalta blogi alkaa ollakin elinkaarensa loppupäässä, sillä sen alkuperäinen tarkoitus oli purkaa pintaremontin aiheuttamia tuntoja. Lopulta tuo remppa jouduttiin teettämään vieraalla, joten se siitä.

Etukäteen ajattelin, että ihanassa kodissamme on pakko olla jotain kamalasti vialla - ei tällaista paratiisia voi olla olemassakaan. Vitsailin, että yläkerrassa asuu varmaan kanta-astujat ry:n perustajajäsen tms. No ei asu kanta-astujaa, mutta asuu huonekalujen siirtelijä. Palaan tähän myöhemmin, mutta on sanottava jo nyt, että hermo on hetkittäin kireällä...

Kirjahylly on jees, mutta verhot ja lamput puuttuvat edelleenkin paikoiltaan. Ensin mainitut eivät ole ongelma, mutta kieltämättä illat alkavat olla aika pimeitä ja keittiössä lamppu olisi jo ihan kiva, että näkisi mitä syö. Suihkuseinämä tuli lopultakin eilen - olenkohan muistanut edes kertoa, että ensimmäinen asennettu seinämä oli vääränmittainen ja se jäi lattiakaivon päälle niin, ettei kaivoa voinut edes puhdistaa. Nyt seinä on siis ok, ja lopultakin kylppäriin voisi hankkia allaskaapinkin, jotteivät pesuaineet ja varavessapaperirullat pyörisi pitkin lattioita.

Olkkarista ei tullut sitten tippaakaan sen näköinen, kuin mitä kuvittelin. Ei tod. Ja makuuhuoneen liinavaatekaappi sijoittuu niin huonosti, että lyön varpaat siihen joka aamu. Se on siis vielä mietittävä.

Olen pohtinut sitä, että maalaisin olohuoneen harmaaseen seinään sapluunalla himmeitä kuvioita, jotka eivät välttämättä erottuisi värillään, vaan esim. kiiltävyysasteellaan alkuperäisestä maalipinnasta.

Sohva on loistava. Siinä on ihana nukkua päiväunet (silloin, kun yläkerran huonekalunsiirtelijä antaa myöten).

Pesänrakennukseen kuuluu ehkä sekin, että keittiön liedellä porisee omenalohkoja; säilön tutulta saatuja omppuja talveksi. Kuin Veikko Huovisen Hamsterit konsanaan!!

Ei kommentteja: